Nyugat-Magyarországon:- Veszprém megyében
A Nyugat-Magyarországon tevékenykedik:
NARDAI ANITA pékmester - RENDFŐ(2011. március 05. - )
és lelkes csapata a Közép-Dunántúli, Magyarpolány illetve Ajka székhellyel.

Közép-Dunántúl (Magyarpolány-Ajka)
Elérhetőségük:
NARDAI ANITA:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
,
tel.: +36-30/259 3014;
NARDAI ATTILA:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
tel.: +36-30/637-4044
A Technikai Háttér, SZAKEMBER Utánpótlás és támogatás a Szent-Györgyi Albert Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumnak köszönhető

Tanuló képzés a pék-cukrász tanműhelyekben
Szent-Györgyi Albert Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium, Ajka.
Honlap>>>
Ajánljuk figyelmükbe, rendezvényeink egyik partnerét!

Noszlopi Finomságok
NOSZLOPI FINOMSÁGOK honlap>>>
Rendezvényeink sikereiért, köszönet eddigi támogatóinknak:
-
Szent-Györgyi Albert Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium - AJKA
-
Hátrányos helyzetű tehetséges tanulókért Alapítvány (Ajka, Szent-Györgyi Albert SZKI)
-
Ajka Város Önkormányzata
-
POLUS COOP ZRT. - Ajka
-
Józsa KFT. - Ajka
-
G és K 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. - Ajka
-
S-Tónus Üzletház - Ajka
-
Ve-Kon-Bo '99 KFT. - Noszlop
-
HALKER KFT. - Veszprém
-
Táncsics Mezőgazdasági ZRT.
-
Kemenestej KFT. - Celldömölk
Közép-Dunántúlon - Komárom-Esztergom megyében
Ollé Sándor pékmester, Komárom-Esztergom megyében a Piszkei Öko Élelmiszergyártó és Kereskedelmi Kft. tulajdonosa.
Elérhetőség:
e-mail:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Ahogyan ő mondja, hagyományos pék volt, s csupán a nagyközség lakói számára akart kenyeret, süteményt sütni. 1996-ban kísérletezett először biotermékekkel, 2000 óta már csak ilyet gyárt.
A Piszkei Öko Kft.-nél nem használnak állati eredetű alapanyagokat, nincs tej, sem tojás a termékekben. A növényi alapanyag az igazán tiszta, ám nagyon fontos, hogy a gabona, a gyümölcs, a magvak, mind valóban bio legyen. Mert hiába készül a pékáru teljes kiőrlésű lisztből, ami a gabonaszem egészét tartalmazza: ha vegyszerezik a gabonát, az bizony rajta marad a korpán. S akkor már nem bio.
A sok évi munka egyik nagy elismerése:A Bio Sacher torta termékük a XXI. Biokultúra Nap rendezvényen az "Év Bioterméke 2008" Közönségdíjat és a
"Gabonafélék, sütőipari termékek" kategória díját nyerte el.
|