Receptek és Praktikák

Nyugat-Magyarországon:- Veszprém megyében

A Nyugat-Magyarországon tevékenykedik:
NARDAI ANITA pékmester - RENDFŐ(2011. március 05. - )


és lelkes csapata a Közép-Dunántúli, Magyarpolány illetve Ajka székhellyel.

nyugat magyar.o

Közép-Dunántúl (Magyarpolány-Ajka)

Elérhetőségük:

NARDAI ANITA: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ,

tel.: +36-30/259 3014;
 

NARDAI ATTILA: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

tel.: +36-30/637-4044

A Technikai Háttér, SZAKEMBER Utánpótlás és támogatás a Szent-Györgyi Albert Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumnak köszönhető

szentgyorgy albert kozepeiskola

Tanuló képzés a pék-cukrász tanműhelyekben
Szent-Györgyi Albert Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium, Ajka.
Honlap>>>

Ajánljuk figyelmükbe, rendezvényeink egyik partnerét!

noszlop

Noszlopi Finomságok

NOSZLOPI FINOMSÁGOK honlap>>>

Rendezvényeink sikereiért, köszönet eddigi támogatóinknak:

  • Szent-Györgyi Albert Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium - AJKA
  • Hátrányos helyzetű tehetséges tanulókért Alapítvány (Ajka, Szent-Györgyi Albert SZKI)
  • Ajka Város Önkormányzata
  • POLUS COOP ZRT. - Ajka
  • Józsa KFT. - Ajka
  • G és K 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. - Ajka
  • S-Tónus Üzletház - Ajka
  • Ve-Kon-Bo '99 KFT. - Noszlop
  • HALKER KFT. - Veszprém
  • Táncsics Mezőgazdasági ZRT.
  • Kemenestej KFT. - Celldömölk

Közép-Dunántúlon - Komárom-Esztergom megyében

altOllé Sándor pékmester, Komárom-Esztergom megyében a Piszkei Öko Élelmiszergyártó és Kereskedelmi Kft. tulajdonosa.

Elérhetőség:
e-mail:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ahogyan ő mondja, hagyományos pék volt, s csupán a nagyközség lakói számára akart kenyeret, süteményt sütni. 1996-ban kísérletezett először biotermékekkel, 2000 óta már csak ilyet gyárt.

A Piszkei Öko Kft.-nél nem használnak állati eredetű alapanyagokat, nincs tej, sem tojás a termékekben. A növényi alapanyag az igazán tiszta, ám nagyon fontos, hogy a gabona, a gyümölcs, a magvak, mind valóban bio legyen. Mert hiába készül a pékáru teljes kiőrlésű lisztből, ami a gabonaszem egészét tartalmazza: ha vegyszerezik a gabonát, az bizony rajta marad a korpán. S akkor már nem bio.

A sok évi munka egyik nagy elismerése:A Bio Sacher torta termékük a XXI. Biokultúra Nap rendezvényen az "Év Bioterméke 2008" Közönségdíjat és a
"Gabonafélék, sütőipari termékek" kategória díját nyerte el.


 

 

Keresés

Hirdetés

Recept hírlevél

Sütött már otthon kenyeret?
 

Magyar Pékek Fejedelmi Rendje

Komárom

www.pekrend.hu

Tevékenységünket és működésünket a Nemzeti Együttműködési Alap Támogatja