A gabonafélékhez leginkább ajánlott fűszerek |
Búzához, Tönkölyhöz, Barnarizshez, Árpához…
|
Bővebben...
|
Leveles tészták készítése |
A leveles tészta BL 55 lisztből, vízből, margarin, cukor, tejpor (tej), élesztő, só, tojás, ecet hozzáadásával készül.
|
Bővebben...
|
Milyen trükkel marad a kenyér sokáig élvezetes ízű és friss? |
Kovászolással, helyes tárolással...
|
Bővebben...
|
Mikor lesz igazán foszlós a kalács? |
Ha nemcsak vajat, hanem ...
|
Bővebben...
|
Hogyan dolgozzunk élesztővel és a száraz élesztővel, liszttel és cukorral? |
Egy két hasznos gondolat amely mindenkinek hasznos lehet, aki otthon akar sütni.
|
Bővebben...
|
Hagyományőrző dagasztási fortély |
A Jászságban a háziasszonyok úgy dagasztották régen a kenyeret...
|
Bővebben...
|
|
|
|
|